Podzimní novinky v nabídkovém menu v restauraci Giardino:
Gratinované brambory s dýní a mozzarellou, ozdobené krevetou
190,-
Ravioli plněné dýní, podávané s omáčkou z šafránu a gorgonzoly, posypané vlašskými oříšky
240,-
Telecí kotleta na grilu, dýňové ragú se zelenými fazolkami
390,-
Panna cotta s dýňovým džemem
90,-

Giardino je příjemná rodinná restaurace na pražských Vinohradech, jež se pyšní vynikající kuchyní, za kterou se opravdu vyplatí přijít. S podzimem a novým měsícem přicházíme s novinkami v našem jídelním lístku. Zavítejte do krásné restaurace Giardino na podzimní dýňové speciality, kterými jsme obohatili naši stálou nabídku mediteránské, balkánské a italské kuchyně.

Jako předkrm jsme zvolili gratinované brambory v kombinaci s dýní, zjemněné sýrem mozzarella. Jednou z našich specialit jsou domácí čerstvé těstoviny. V nabídce letošního podzimu to jsou Ravioli, plněné dýní, které podáváme v oblíbené šafránové omáčce s gorgonzolou a zdobíme vlašskými ořechy. Delikatesa!

Samozřejmě sázíme na výběr kvalitního masa. Do podzimního menu jsme pro vás vybrali telecí kotletu. Připravujeme ji na přání s kostí nebo bez. Ke kotletě podáváme ragú z dýně a zelených fazolek. Tato kombinace je neskutečně dobrá!
Tečka na závěr v podobě dezertu z panna cotty s domácím dýňovým džemem,
jehož zajímavě jemná, smetanová chuť vás přivede do labužnického nebe...

Ochotná a sympatická obsluha vám s výběrem ráda poradí a doporučí vše k vaší spokojenosti.
Více informací naleznete na: www.restgiardino.cz.