Připravujeme

Obsah:

ZÁŘÍ / ŘÍJEN 2018

Mercedes-Benz Maybach Vision 6
Tesla P 100 D
Fenomén vozů SUV
Elektromobilita 2020
Pirelli kalendář 2017

A ještě mnohem více...

image_8121

Buďte králem oslav i v zimě a ugrilujte svým hostům šťavnaté selátko

Plánujete oslavu narozenin, svatební veselku, křtiny nebo se vám jen stýská po pořádné grilovačce? Nečekejte s rožněním na léto a uspořádejte oslavu v zimě. Stačí si jen pronajmout potřebné vybavení a naložit selátko. Bez čeho se taková zimní grilovačka neobejde?

Objednejte si zázemí v půjčovně party stanů

I když se za okny žení všichni čerti, vaše svatební hostina nebo oslava s grilováním může proběhnout pěkně v teple. Stačí si půjčit party stan s bočnicemi a přímotop. Výkonné topidlo zajistí v party stanu příjemnou teplotu, díky které můžete oslavovat jen v krátkém rukávu i při venkovních teplotách okolo bodu mrazu. Nezapomeňte na posezení. Hodit se vám budou pivní sety, které mají dobré půjčovny party vybavení, jako třeba Party pohotovost, vždy skladem.

V půjčovně grilů si zarezervujte gril s poklopem

Zimní grilování se stává rok od roku oblíbenějším koníčkem. Víte proč? Šťavnaté maso a křupavá kůrčička jsou jedněmi z nejúčinnějších léků proti trudomyslnosti a zimním depresím. A když se maso ještě pořádně proloží pivem, je špatná nálada ta tam. Grilování v zimě ale není tak jednoduché, jak se zdá. Je potřeba mít správný gril, do kterého nefouká a nesněží. Přesně takové mají v půjčovně grilů v Party pohotovosti. Půjčí vám gril s poklopem přesně na takovou porci masa, jakou budete připravovat. Od menších grilů na pár kuřat až po obří gril na téměř půl tunového býčka. Že vám bude stačit půjčit si gril na sele? Pospěšte si s rezervací. Po něm je největší sháňka.

Jak ugrilovat sele?

Selátko se totiž griluje ze všech druhů mas nejčastěji. Nakrmí několik desítek hostů mnoha druhy mas a během grilování ho můžete neustále okrajovat. Při objednávání selete na gril počítejte s 1 kg čuníka na 1 hosta. 25kg pašík tedy vystačí 25 hostům.

Lehčí selátko kolem 20–30 kg se griluje zhruba 3 hodiny. Po dvou hodinách rožnění sundejte ze selátka alobal, potřete ho marinádou, nařežte na jeho povrchu kůži a opékejte dál asi hodinu. Jakmile dostane kůže tu správnou zlatavou barvu, ořežte ji a podávejte hostům. Selátko dál potírejte marinádou a v průběhu dalšího grilování maso ořezávejte a servírujte.

Obsluha grilu je samozřejmostí

Netroufáte si na naložení selátka a grilování? Nebo se chcete raději věnovat hostům? Pak jsou pro vás experti na grilování z Party pohotovosti k dispozici. Maso na gril naloží, připraví na jehlu, zabalí do alobalu i ugrilují. Stačí jen týden předem zavolat a vše domluvit.

Nenechte si kazit náladu špatným počasím a uspořádejte takovou grilovačku, po jaké se hosté budou ještě dlouho oblizovat. Zavolejte nebo napište do Party pohotovosti, ať máte jistotu, že vám na perfektní party nebude nic chybět. 

NEJČTENĚJŠÍ ČLÁNKY

FOTOREPORTY

DÍVKA DNE

Generální partneři portálu:

    

Partneři portálu:

        

Další portály mediální skupiny HMG:

      

TOPlist