Užijte si jarní počasí spojené s čerstvými sezonními surovinami. Vychutnejte si chřestové pokrmy připravené v té nejlepší kvalitě. Načerpejte inspiraci v restauraci Grand Cru od šéfkuchařského dua Svatopluka Hemmera a Saši Pavloviče, kteří od března vládnou kuchyni tohoto prestižního podniku.
Restaurace Grand Cru aktuálně nabízí v rámci svého nového menu i chřestové speciality typické pro jarní období. Šéfkuchaři Svatopluk Hemmer a Saša Pavlovič připravili nové sezonní menu založené na místních surovinách, které jsou zásadně vždy čerstvé.
Kromě oblíbených pokrmů si můžete vychutnat jarní kombinaci právě s chřestem, jak v podobě předkrmu, tak hlavního chodu. Kromě toho si můžete samozřejmě užít i další speciality restaurace. Pokud byste měli v plánu navštívit restauraci v průběhu dne, bude na vás chřestová nabídka čekat i v poledním menu.
S chřestem vám v Grand Cru v rámci večerního menu připraví například:
Kombinaci chřestu, pražské šunky, vejce a bylin jako překrm
Telecí hřbet s chřestem, čerstvým bramborem, houbami a omáčkou Perigord
Profesionální tým restaurace vám navíc rád doporučí kvalitní vína, která skvěle doplní nabízené pokrmy.
Pochutnejte si na kvalitním jídle ze sezonních surovin v restauraci Grand Cru.
Pokud chcete stihnout jarní menu, než ho vystřídají letní suroviny, neváhejte si zarezervovat stůl na telefonním čísle +420 775 044 076.
Kompletní menu restaurace najdete na stránkách www.grand-cru.cz.