Makronky, čokoládová pěna, briošky, croissanty, glazované dorty, crème caramel… bez vajec, másla, mléka či smetany? Jde to!
Neodolatelné důkazy nabízí novinka Moderní veganské dezerty, která je v záplavě kuchařek na českém trhu jedinečným úkazem. Petra Stahlová, průkopnice veganské cukrařiny u nás, po měsících hledání alternativních surovin a zkoušení inovativních cukrářských postupů dokázala zdánlivě nemožné.
Na základě tradičních francouzských receptur vytvořila dezerty čistě rostlinného původu – zdravější, svěžejší a chuťově mnohdy zajímavější než originální verze.
Výsledkem je celkem 75 skvělých receptů, které na 240 stránkách své první kuchařky přehledně rozdělila do sedmi kapitol: Pečení, Tartaletky, Dezerty, Servírované dezerty, Zmrzliny, Pralinky a Drobnosti.
Unikátní kuchařka Moderní veganské dezerty je v prodeji v e-shopu na adrese: