Vinný bar Lodecká 4 v čele se šéfkuchařem Janem Punčochářem pro návštěvníky chystá neopakovatelný gastronomický zážitek. Přijďte 18. října od 18:00 ochutnat delikatesní tataráky různého druhu, od klasického hovězího po krevetový.
Odkud tatarák vlastně pochází? Jistě se nabízí teorie o tatarských nájezdnících, kteří si pod sedly svých koní ve vacích schovávali syrového maso, které cestou naklepané a potem jezdců řádně prosolené pak stačilo jen lehce dokořenit. Pravda je však mnohem ušlechtilejší. Tatarský biftek má původ v romantické Paříži přelomu 19. a 20. století, kde patřil mezi oblíbené pochoutky mlsných francouzských jazýčků. Ačkoliv se klasické tataráky vyrábějí především ze syrové hovězí svíčkové, na jídelním menu v Lodecké 4 se objeví tataráky různých druhů, např. telecí s černými lanýži nebo krevetový. Nebude samozřejmě chybět ani nabídka luxusních doporučených vín, která se k jednotlivým biftekům budou skvěle hodit, navíc s 20% slevou.
Na tatarákovou párty se můžete těšit ve středu 18. října od 18:00 do 21:30 hodin ve vinném baru Lodecká 4 v Praze 1.
Žádoucí jsou předchozí rezervace na e-mailu info@grand-cru.cz.
Těší se na vás šéfkuchař Jan Punčochář a tým Vinného baru Lodecká 4!