Menu z této oblíbené suroviny ovládne celou pražskou holešovickou restauraci. Velkou výhodou je, že z menu lze zvolit pokrm po položce dle výběru či využít výhodné tříchodové degustační menu. Chřestový zážitek si připravil executive chef a majitel v jedné osobě Štěpán Návrat.
Menu se podává v těchto dnech od 17:00 a lze se těšit na předkrmy:
Potočák a Chřest 219Kč
miso holandská espuma, spálená brambora, chřest
ryba od Patrika Rybčáka z Pelhřimovska
Chřest a Mušle 279Kč
mizuna, yuzu kosho, svatojakubky, lanýž
chřest od Šandery
V nabídce nechybí lahodná polévka:
Vejce a Chřest 179Kč
vepřová kroketa, tuřín, chřestová polévka, vejce 63st.
vepř od Martina Kloudy
Hlavní chody stojí za ochutnání bez rozdílu. Každý je totiž dokonalý a absolutně jiný.
Hirame a Asapura 349Kč
halibut, tempura, kewpie, togarashi
ryba od Vlastíka Koldy z Rybí Šupiny
Kari a Krevety 379Kč
chřest, zelené kari, kokos, thajská bazalka, rýže
naše domácí kari od Štěpána
Pokud se host rozhodne pro tříchodovou degustaci, zaplatí 679Kč a bude moci ochutnat předkrm, polévku a hlavní chod. Vinné párování zajišťuje dvorní sommelier Martin Mlejnek. Doporučuje se rezervace předem, díky oblíbenosti rozkvetlé restaurace PRU58.
Více informací najdete na www.pru58.cz.
Zdroj foto: PRU58