Restaurace Grand Cru s novými šéfkuchaři Svatoplukem Hemmerem a Sašou Pavlovičem připravila při příležitosti velikonočních svátků speciální menu, které se bude servírovat od 19. do 22. 4. 2019.
V uznávané restauraci Grand Cru si od 19. do 22. dubna 2019 můžete vychutnat speciální menu připravené při příležitosti Velikonoc. Pokud si rádi dopřejete i kvalitní vína, kterými se Grand Cru může pyšnit, menu si můžete objednat i s připraveným vinným párováním, které sestavil sommeliér restaurace k jednotlivým chodům.
Velikonoční menu v Grand Cru:
Kopřivová polévka, vejce, žloutek, špenát
Mathias Hirtzberger, Grüner Veltliner, Treu, Federspiel, 2016
Houbový tatarák, libeček, lanýž
Dr. Bürklin-Wolf, Riesling, Ruppertsberger, 2017
Králík, brambor, medvědí česnek, slanina
Burlotto, Barbera d’Alba Aves DOC, 2016
Mazanec, rozinky, rum, hnědé máslo
Graham’s, Porto Tawny, 10 years
Speciální menu připravené s důrazem na tradice a kvalitní lokální suroviny si můžete objednat za cenu 1490 Kč za osobu. Vinné párování vás pak vyjde na 890 Kč.
Vzhledem k velkému zájmu doporučujeme rezervovat si místo na telefonním čísle +420 775 044 076.
Kompletní jarní menu restaurace najdete na stránkách www.grand-cru.cz.