Poměrně nový koncept školních bufetů ReFresh Bistro se potýkal s nepříjemnými problémy způsobenými pandemií koronaviru. I přes dramatický průběh, kdy se zdálo, že budou muset ukončit svou činnost, to nakonec dobře dopadlo. A to dokonce natolik dobře, že se jim podařilo přidat mnoho nových poboček. Jak to celé probíhalo a v čem je koncept školních bufetů speciální? To se dozvíte v tomto článku.
Vysoké ztráty a riziko konce
Pandemie koronaviru pozastavila život snad ve všech ohledech. Kvůli uzavřených školám bylo nutné zavřít a výrazně omezit i chod všech poboček ReFresh Bistra. To se v praxi projevilo například nutností odepsat potraviny a suroviny až za celých 2,5 miliónů korun. Během druhé vlny pandemie se navíc zdála celá situace ještě o mnoho horší. Riziko konce se však podařilo odvrátit a nakonec to vyústilo v další rozvoj projektu.
Dobrý zvrat a rozvoj projektu
Když se situace zdála být naprosto kritická, konečně došlo k otevření škol. Navíc projekt získal investiční úvěr, takže bylo možné pomýšlet i na další rozvoj. A to se nakonec povedlo. V rámci otvírání poboček se povedlo celý projekt téměř zdvojnásobit na celkový počet 35 poboček, které budou fungovat od září.
Přibude hned 17 nových poboček
Z původních 18 poboček se tak během krátké doby stalo rovnou 35 míst, kde si lidé mohou užít kvalitní školní bufet ReFresh Bistro. Zároveň určitě nejde o číslo konečné. Pokud jste ve vedení školy a hledáte příležitost pro rozvoj, může být kvalitní bistro tím správným způsobem. Využijte tak nabízený kontakt a domluvte se na možné spolupráci. Uvidíte, že toto rozhodnutí bude oceněno především mezi studenty a žáky, kteří si budou moci dopřát chutné a zdravé svačinky mezi jednotlivými hodinami.
Zdroj foto a video: Refreshbistro.cz